Nederland staat helaas niet bekend om het lekkere weer, het komt dus weleens voor dat het hard waait of hagelt. Als je auto buiten staat dan kun je nog best weleens schade krijgen, denk bijvoorbeeld aan krassen of deuken door de hagelstenen. Een manier om dit te voorkomen is door een carport te laten bouwen. Een carport is als het ware een overkapping voor je auto. Hierdoor staat je auto droog, zo wordt de kans op schade aanzienlijk verminderd. Het gevolg is dan ook dat je niet meer naar de garage hoeft voor allerlei krasjes die ontstaan door vallende takken of bladeren. Ook is het een mooie toevoeging aan uw huis, het ziet er namelijk toch altijd wel chique uit als een huis beschikt over een carport. Denk er dus maar eens over na, het kan namelijk echt een van de beste investeringen zijn die je kan maken voor uw woning.

Carports van polycarbonaat

Wij kunnen jou voorzien van een carport. Onze carports worden gemaakt van helder polycarbonaat. Dit is een ontzettend sterke stof, in combinatie met onze sterke constructie met 2 staanders heeft je zo een carport wat altijd blijft staan. Zo is er geen kans op omvallen of schade. Ook bieden wij je een laagste prijsgarantie, zo betaald je als klant zijnde nooit meer dan bij de concurrent. Op al onze onderdelen en producten zit 5 jaar fabrieksgarantie, zo heb je toch net even wat meer zekerheid over uw aankoop.

De carport kan gebouwd worden in een gewenste stijl, het is dan ook niet zo dat het een of ander lelijk ding is. Doordat jezelf kan kiezen hoe het er uit ziet is het iets wat echt een verlengstuk is van het huis, zo ziet het er niet misplaatst uit. Het is wel handig om eerst even met onze experts te overleggen wat handig is wat betreft de carport. Zij kunnen namelijk rekening houden met bijvoorbeeld de richting van de wind en de te verwachten schade. Los hiervan kun je het precies zo maken zoals je dat zelf wilt!

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

NEEM CONTACT OP