Mocht je ervoor kiezen om een overkapping of een veranda te laten maken dan is een schuifwand echt geen overbodige luxe. Door een schuifwand te laten maken kun je ervoor zorgen dat er toch nog een plekje is om in de winter te zitten, als de schuifwanden dicht zijn dan kun je het terras gewoon opwarmen met een terrasverwarmer. Dit is echt een ontzettend lekker plekje om te zitten, als het zonnetje weer begint te schijnen dan hoef je alleen maar de wand weer open te schuiven.

Maatwerk

De schuifwanden zijn op iedere hoogte leverbaar en ze zijn ook nog eens zeer eenvoudig om te bedienen. De speciale profielen voor de glazen schuifwand worden aan de achterzijde van de goot vast gemaakt zodat de gehele breedte uit een stuk kan worden gemaakt. De glaspanelen zijn helder gelaagd, geslepen en gepolijst, hierdoor oogt het ontzettend helder. Mocht je het handig vinden dan kunnen er ook speciale handvaten aan de wand vast gemaakt worden, zo kan je de wand makkelijker openschuiven. Dit is bijvoorbeeld handig voor wat oude mensen die iets meer moeite moeten doen om de wand te openen.

Hoogstaande kwaliteit

Op de wand zit 1 jaar garantie, hierdoor weet je zeker dat het van goede kwaliteit is. Ons materiaal is ontzettend stevig, je hoeft dus niet bang te zijn dat het glas kapot gaat bij een hagelbui. Het mooie van Verandaci is dat je online op deze site een offerte kan laten maken, zo weet je de totaalprijs en kun je voor jezelf nagaan of het de investering waard is of niet. Je kan er ook voor kiezen om langs te komen in de showroom, we zullen dan ons best doen om al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Kwaliteit staat bij ons zeer hoog, het is niet voor niets dat wij een van de grootste aanbieders zijn op het gebied van schuifwanden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

NEEM CONTACT OP