Mocht je er al een tijdje over na denken om een veranda te laten bouwen dan kunnen wij je hiermee helpen. Verandaci heeft namelijk veranda’s met de hoogst mogelijke kwaliteit tot haar beschikking. Voordat er gebouwd kan worden is het belangrijk om te weten wat nu precies je wensen zijn, er zijn namelijk verschillende soorten veranda’s die je kan laten bouwen. Bij ons kun je  kiezen uit twee soorten, de Athene en de Smyrna .

De Athene variant bestaat uit 8200 mm een stuk. Dit werkt door middel van een kliksysteem, hierbij zijn de schroeven niet te zien. Voor het plaatsen worden polycarbonaat platen gebruikt, deze zijn het stevigst en het best geschikt om te dienen als overkapping. Een halfronde goot wordt aan de overkapping bevestigt. Het mooie is dat de afvoer helemaal verwerkt zit in de staander, dit zie je dus niet. Wat ook leuk is, is dat je spots kan laten plaatsen bij deze overkapping. Zo is er toch nog een beetje licht in de donkere wintermaanden. Alles is gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit, daarnaast krijg je ook nog eens 7 jaar garantie op het bouwwerk.

De Smyrna variant lijkt in veel opzichten toch wel op de Athene variant. Zo bestaat deze ook uit een 8200 mm stuk en is er gebruik gemaakt van een kliksysteem zonder zichtbare schroeven, hierdoor ziet het er mooi afgewerkt uit. Het grootste verschil zit hem in de uitstraling, je kan namelijk bij de Smyrna variant ervoor kiezen om een led strip te laten maken in de goot, hierdoor is er dus nog meer verlichting. Dit is echt een unieke soort lamp die andere bedrijven niet bieden. Allebei de veranda’s worden geïnstalleerd door onze professionals, hierdoor weet je zeker dat alles goed gebouwd is. Mocht je een bepaald idee in gedachten hebben dan kan je altijd een offerte laten maken, zo weet je wat het ongeveer zal gaan kosten. We zien je graag terug in de winkel, maar mocht je vragen hebben dan kun je er ook voor kiezen om een berichtje via de website te laten sturen. Een veranda is echt een ontzettend goede investering voor jouw woning of erf!

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

NEEM CONTACT OP