Aluminium Zijwanden

Veel mensen vinden het lekker om in de tuin te zitten, dit is logisch natuurlijk. Echter is het soms zo dat er een onaangename wind staat, hierdoor kun je niet bepaald fijn op het terras in de achtertuin zitten. Gelukkig is hier een oplossing voor, dat is het kopen van zijwandjes. Hierdoor kun je deze gebruiken als schutting of als zij of achter wand. Het voordeel hiervan is dat de hoeveelheid wind af zal nemen op uw terras, zo kun je dus al makkelijker buiten zitten. Ook heb je op deze manier minder last van zijwaartse regen die op uw erf terecht komt. De schuttingsdelen zijn ook te gebruiken als borstwering onder een polycarbonaat zijwand. De werkende hoogte van de platen is 150mm, de breedte van de wanden is 25 mm.

De delen zijn allemaal stapelbaar, door de klikprofielen kun je ze zo stapelen dat er toch nog een fraaie afwerking ontstaat. Mocht je het niet zelf willen doen dan kunnen wij het voor jeinstalleren, hier komt er wel een meerprijs bij. Het voordeel van onze zijwanden is dat je zeker weet dat je kwaliteit in handen hebt. Verandaci maakt alleen maar gebruik van de beste soort materialen, deze zijn stevig en kunnen wel tegen een stootje. Ook krijgt je bij ons altijd de laagste prijs door onze laagste prijsgarantie. Mocht je meer te weten willen komen over ons bedrijf dan kun je even kijken bij de over ons pagina, je kan ook even op internet kijken om een paar reacties te lezen.

Met een zijwand kun je dus weer zonder problemen buiten zitten, dit is dan ook een ideale toevoeging voor uw overkapping. Want zeg nou zelf, wat heb je aan een overkapping als je er niet in kan zitten? Precies, dat dachten wij ook. Je kunt altijd een offerte aanvragen, hierdoor krijg je een inzicht in de totaalprijs. Onze levertijd ligt rond de twee weken, dit is aanzienlijk lager dan onze concurrentie. Hopelijk zien we je snel terug in de showroom. Voor je het weet heeft je zo een prachtige zijwand voor bij uw overkapping.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op!

NEEM CONTACT OP