Wie zijn wij?

Steeds meer mensen kiezen voor een mooie veranda of overkapping aan huis. Verandaci is een van de grootste aanbieders van Nederland. Wij leveren en plaatsen kwalitatieve aluminium veranda’s en overkappingen in geheel Nederland. Voor een vrijstaande veranda, terrasoverkapping, glazen schuifwand of carport kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Bij ons kunt u terecht voor een zeer kwalitatieve en vooral duurzame oplossing.

  • Wij leveren en plaatsen kwalitatieve hoogwaardige veranda’s.
  • Wij leveren op maat service, voor iedere behoefte hebben wij een pasklare oplossing.
  • Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en velen zijn u al voorgegaan.
  • Wij werken uiterst met professionele en gecertificeerde experts
  • Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel

Ruim assortiment

Door ons grote aanbod is het soms lastig om te kiezen. In een persoonlijk gesprek kijken wij naar uw wensen en maken wij een passende oplossing op maat.

Scherpe prijzen

Wij kopen direct groot in bij een aantal grote fabrikanten in de Benelux en Duitsland. Op deze manier kunne wij u als klant een scherp aanbod doen.

De veranda specialist

Onze adviseurs komen graag langs om u te adviseren over een pasklare oplossing. Tijdens dit bezoek kijken wij vooral naar uw wensen. Door ons ruime assortiment en mogelijkheden zijn wij in staat om aan iedere wens te voldoen.

0
15 jaar actief in heel Nederland en Belgie
0
Afgeronde projecten
0
afgeronde projecten voor onze zakelijke klanten

Onze missie

Onze missie is u als klant een opmaat oplossing te bieden. Wij leveren en plaatsen opmaat veranda’s en overkappingen voor ieder segment. Door groot in te kopen bij grote fabrikanten in de Benelux en Duitsland zijn wij in staat om deze voor een scherpe prijs aan te bieden.

ONZE PROJECTEN

Meest gestelde vragen

Door groot in te kopen bij grote fabrikanten in de Benelux en Duitsland zijn wij in staat om deze voor een scherpe prijs aan te bieden.

Ja deze kunnen wij leveren. Als een van de weinige aanbieders in Nederland kunnen wij dit zeldzame product leveren.

Jazeker! Wij leveren en plaatsen niet alleen, u kunt ook bij ons terecht voor reparatie of een schade die is ontstaan. Bel ons onderstaande nummer en maak direct een afspraak met een van onze experts.