banner

Wie is Verandaci?

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een overkapping te laten maken voor het huis, wij van Verandaci zijn al jaren een van de grootse aanbieders op het gebied van veranda’s. Hierdoor hebben wij onze naam op de kaart kunnen zetten, mensen weten dat ze bij ons aan het goede adres zijn. Bij ons kun je terecht voor terrasoverkappingen, glazen schuifwanden, carports en diverse andere soort overkappingen. Je kunt gewoon online bestellen, dat is wel zo handig. De vraag is alleen, waarom zou je dan voor Verandaci kiezen?

Waarom Verandaci?

De voornaamste reden om voor ons te kiezen is de prijs, op het gebied van overkappingen zijn wij namelijk echt een van de goedkoopste aanbieders. Ook hebben we unieke en bijzondere producten in ons assortiment. Deze kun je niet altijd bij de concurrent vinden, een voorbeeldje is de 6-sporige glazen schuifwand. Ook is het zo dat wij al jaren ervaring hebben op deze markt, hierdoor kunnen onze experts precies adviseren wat wel en niet mogelijk is voor uw woning. Deze expertise voor een goedkoop prijsje zorgt ervoor dat wij al jaren een van de grootste aanbieders zijn van veranda’s.

Waar wij ook op uitblinken is de levertijd, bij ons heb je namelijk de veranda al binnen 2 weken geleverd. Zo hoef je niet lang te wachten, het kan dan ook heel erg snel in elkaar gezet worden. We zorgen ervoor dat alles op maat gemaakt wordt, hierdoor past het perfect bij de woning. Onze service staat altijd tot uw beschikking, mocht er dus een reparatie nodig zijn of is er iets niet in orde dan hoeft je ons alleen maar te bellen. We zullen het probleem dan zo snel mogelijk verhelpen. Verandaci gebruikt alleen maar producten van kwaliteit, hierdoor heeft het een langere levensduur en onderhoud zal dan ook minder moeilijk zijn. Onderhoud is natuurlijk wel belangrijk, hier zullen onze experts bij het plaatsen meer over vertellen. Verandaci is dus een perfecte keuze als je op zoek bent naar een bedrijf waar kwaliteit op nummer 1 staat. Bij ons weet je zeker dat alles goed wordt geplaatst, zo kun je met een gerust hart genieten van uw nieuwe overkapping.