OVER ONS

Het exclusieve vakwerk van Verandaci

Wij zijn Verandaci. Wij ontwerpen, produceren, en monteren hoogwaardige en duurzame tuinkamers. Extra leefruimte waarbij u beschut bent tegen de regen, zon en wind. Een plekje waar u tot rust kunt komen na een drukke werkdag, of een plek waar u de seizoenen aan u voorbij ziet gaan met uw naaste. 

Wij bieden een totaaloplossing voor u wensen. Daarmee nemen we alle zorgen uit handen, van het ontwerpen en inmeten, tot het plaatsen en onderhouden van uw tuinkamer.
 
Wat uw budget ook is, onze vakkundige medewerkers helpen u met het vinden van een passend product. Al onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en opties. Zo bent u verzekerd dat u een volledig gepersonaliseerd product hebt, wat perfect aansluit met uw wensen.
Zoals u het in gedachte heeft, zullen wij het maken. Wij realiseren uw droomproject tot in de centimeters nauwkeurig. Nadat onze deskundige adviseurs alle informatie hebben opgehaald middels een inmeet service, worden alle materialen in onze productiehal vervaardigd voor een perfect passend product.

Maatwerk en Personalisatie

Onze producten, waaronder overkappingen en tuinkamers, worden op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Elk item is volledig gepersonaliseerd, met diverse kleuren en opties, waardoor het perfect aansluit op uw wensen.

Totaaloplossing en Ontzorging

Wij bieden een complete service, van ontwerp en inmeten tot plaatsing en onderhoud. Onze deskundige medewerkers beheren het gehele proces, waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw droomproject.

Scherpe Prijzen

Ongeacht uw budget streven wij naar hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Wij adviseren zo helder en transparant mogelijk.

Zakelijke partner worden?

Verandaci groeit nog steeds. Inmiddels hebben we een flinke Nederlandse, en Duitse dealernetwerk opgericht, waarmee we nauw samenwerken. Bent u op zoek naar een partner waar u ook totaaloplossingen wilt kunnen bieden aan uw klanten? Neem contact met ons op voor meer informatie of schrijf u online in.

Inloggen B2B

Hier kunt u inloggen als u een b2b partner van Verandaci bent. Heeft u nog geen account? Deze kunt u hier aanmaken.