VERRIJK UW WOONGENOT MET EEN VERANDA

Naast de standaardpakketten, leveren wij ook veranda’s op maat. De veranda’s worden dan geheel op basis van uw specifieke wensen gefabriceerd.

De opstelling en samenstelling van uw veranda is geheel aan u: recht, schuin, vrijstaand, als carport of als complete tuinkamer. Wilt u daarnaast uw veranda uitbreiden of verfraaien, dan bestaan er tal van extra opties voor uw terrasoverkapping. Denk hierbij niet alleen aan de mogelijkheden voor wanden onder de veranda/overkapping in de tuin, maar ook aan verlichting en verwarming.

De dakbedekking voor uw overkapping is een persoonlijke keuze. Verandaci levert buiten de twee standaard polycarbonaatdakplaten ook twee hittewerende versies dakplaten van polycarbonaat en een extra heldere versie die het vrije uitzicht bevordert.

Kiest u liever voor de luxe en de transparantie van glas, dan is dit natuurlijk ook een mogelijkheid. Naast het standaard veiligheidsglas is zonwerend glas op uw verandadak ook een uitermate goede keuze.

DE GOEDKOOPSTE VERANDA'S VAN NL

Al onze aluminium veranda’s worden vervaardigd van hoogwaardig duurzaam aluminium. Met onze op maat gemaakte aluminium veranda’s kunt u 4 seizoenen genieten van uw tuin. Aluminium veranda’s en terrasoverkappingen van A kwaliteit die volledig naar wens worden vervaardigd. Wij creëren trendy aluminium veranda’s die naast een fraaie verfijnde afwerking, uit te breiden zijn met tal van extra opties. Aluminium veranda’s van de beste kwaliteit en, op maat gemaakt en leverbaar in diverse kleurstellingen. In de opstelling van veranda’s heeft u volledige keuzevrijheid. U bent hierbij beslist niet gebonden aan aanbouw aan huis. Wij creëren uw ideale leefruimte op iedere plaats die u wenst.

© Copyright 2021 Verandaci Website is gemaakt door www.turksegids.nl