Gratis offerte

Vraag hier heel eenvoudig een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN
Download Brochure
Download BrochureDownload samenvatting

SERVICE OVERZICHT

Carports van aluminium onderscheiden zich door hun zeer lange levensduur. Een aluminium carport roest niet, terwijl een houten carport in de loop van de jaren slijt onder invloed van zaken als regen, wind of houtrot. Een carport van aluminium gaat hierdoor levenslang mee.

Brede inzetbaarheid

Carports van aluminium zijn voor allerlei toepassingen inzetbaar. Een aluminium carport wordt in de meeste gevallen gebruikt om een auto te beschermen tegen weersinvloeden. Een carport met een grote overspanning is echter ook geschikt voor andere voertuigen zoals mobilhomes en caravans. Zelfs aluminium carports met zonwerende beglazing zijn geen enkel probleem bij ons!

Eenvoudig onderhoud

Aluminium carports behoeven geen onderhoud, omdat aluminium een uitermate onderhoudsvriendelijk materiaal is. Vuiligheid en stof kunnen zich bij een aluminium carport niet verzamelen in spleten en kieren. Hierdoor is het voldoende om de carport enkele keren per jaar schoon te maken met water en een beschermend product.

Grote stevigheid

Aluminium is niet alleen zeer onderhoudsvriendelijk, maar ook eens erg stevig. Carports van aluminium zijn hierdoor vrijwel niet stuk te krijgen en zijn goed bestand tegen de zwaarste stormen met vallende dakpannen of takken. Omdat aluminium tegelijkertijd een licht materiaal is, heeft zelfs een aluminium carport met een grote overspanning nog een elegante uitstraling.

Renovate has proven results for setting exceptional standards in cost control, planning, scheduling and project safety. We have experience that gives us a competitive advantage over others in our field.

WAAROM ZOU U VOOR ONS KIEZEN

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een overkapping te laten maken voor het huis, wij van Verandaci zijn al jaren een van de grootse aanbieders op het gebied van veranda’s. Hierdoor hebben wij onze naam op de kaart kunnen zetten, mensen weten dat ze bij ons aan het goede adres zijn. Bij ons kun je terecht voor terrasoverkappingen, glazen schuifwanden, carports en diverse andere soort overkappingen.

 • Wij combineren kwaliteitsvol vakmanschap, superieure kennis en lage prijzen.
 • We kunnen ervoor zorgen dat een baan op tijd en binnen het budget klaar is.
 • Bewezen resultaten voor het instellen van uitzonderlijke normen voor kostenbeheersing
 • Professionele service voor particuliere en commerciële klanten
 • 15 jaar ervaring met alleen echte focus op klanttevredenheid

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • Waarom is een carports zo goedkoop bij jullie?

  De voornaamste reden om voor ons te kiezen is de prijs, op het gebied van overkappingen zijn wij namelijk echt een van de goedkoopste aanbieders omdat wij groot kunnen inkopen en goede deals hebben met onze leveranciers.

 • Binnen hoeveel weken kunnen jullie leveren

  Wij kunnen carports leveren binnen 2 weken!

 • Verkopen jullie ook houten Carports

  Jazeker, wij verkopen Carports in alle soorten en maten. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

 • Zijn Cartports ook te combineren met een Veranda

  Carports zijn heel goed te combineren met Veranda’s. Juist als u dezelfde look wilt hebben is dit zeker aan te raden. Ook qua prijs!

© Copyright 2021 Verandaci Website is gemaakt door www.turksegids.nl