Gratis offerte

Vraag hier heel eenvoudig een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN
Download Brochure
Download BrochureDownload samenvatting

SERVICE OVERZICHT

Een terrasoverkapping wordt steeds vaker gezien als uitbreiding van de woonkamer oftewel een tuinkamer. Om de overkapping bij het woongedeelte te betrekken en van je buitenruimte te kunnen genieten in alle seizoenen is een glazen schuifwand Lido ideaal om toe te passen en langer te genieten in de avonduren. Glazen schuifwanden zijn een lust voor het oog en ideaal toepasbaar voor meer comfort onder je terrasoverkapping, balkon of aanbouw. Met een glazen schuifwand kun je bij alle weersomstandigheden regen en windvrij genieten van je terras, tuin of balkon.

Verder is de glazen schuifwand eenvoudig toe te passen als scheidingswand of terrasbeglazing. De panelen zijn geproduceerd van 10 mm gehard glas en verplaatst je de panelen eenvoudig door middel van de stofvrije gelagerde wielmodules welke in de slede van het glaspaneel verwerkt zijn. Vanwege de lage aluminium rail heb je zo min mogelijk last van een drempel. Uiteraard is deze afhankelijk van je vloertoepassing in te frezen oftewel te verzinken in de vloer. De panelen zijn geslepen en afgewerkt met een aluminium profiel aan onderzijde, waarbij onderhoudsarme wielmodules voor een optimaal soepel schuivende deur zorgen. Aan de bovenzijde worden de glazen panelen geleidt met een aluminium geleide profiel welke is voorzien van borstelstroken. De totale breedte van één glazen standaard schuifwand paneel bedraagt 64, 82 of 98 centimeter. De glazen schuifwand is ideaal toepasbaar in combinatie met een terrasoverkapping, aanbouw en of balkon zonwering.

Passen de standaard panelen niet? Of wil je graag een kleinere overlapping per paneel? Dan biedt de glazen schuifwand een uitweg. Hierbij worden namelijk de panelen geheel op maat geproduceerd. De glazen schuifwand is optioneel te voorzien van tochtstrippen, borstelprofielen (indien je schuifwand bijvoorbeeld tussen twee muren wordt gemonteerd) of met aluminium handgrepen.

WAAROM ZOU U VOOR ONS KIEZEN

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een overkapping te laten maken voor het huis, wij van Verandaci zijn al jaren een van de grootse aanbieders op het gebied van veranda’s. Hierdoor hebben wij onze naam op de kaart kunnen zetten, mensen weten dat ze bij ons aan het goede adres zijn. Bij ons kun je terecht voor terrasoverkappingen, glazen schuifwanden, carports en diverse andere soort overkappingen.

 • Wij combineren kwaliteitsvol vakmanschap, superieure kennis en lage prijzen.
 • We kunnen ervoor zorgen dat uw project op tijd en binnen het budget klaar is.
 • Bewezen resultaten voor het instellen van uitzonderlijke normen voor kostenbeheersing
 • Professionele service voor particuliere en commerciële klanten
 • 15 jaar ervaring met alleen echte focus op klanttevredenheid

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • Waarom is een glazen veranda zo goedkoop bij jullie?

  De voornaamste reden om voor ons te kiezen is de prijs, op het gebied van overkappingen zijn wij namelijk echt een van de goedkoopste aanbieders omdat wij groot kunnen inkopen en goede deals hebben met onze leveranciers.

 • Binnen hoeveel weken kunnen jullie leveren

  Onze levertijd is meestal al binnen 2 weken.

 • Hoeveel glazen wanden kan ik krijgen

  Dat ligt aan de grootte van uw Veranda of tuinkamer.

 • Op welke wijze is de betaling bij jullie mogelijk?

  Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online iDeal (Nederland), Mister Cash (België) of Giropay (Duitsland) betaling. Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 10% vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur.

© Copyright 2021 Verandaci Website is gemaakt door www.turksegids.nl