Dakmateriaal

U bent aan het oriënteren voor een overkapping, maar u vraagt zich af. Wat voor type dak wil ik eigenlijk? Bij Verandaci kunt u kiezen tussen een dak van polycarbonaat, of van veiligheidsglas. Om hierbij een handje te helpen, kunt u onderstaand artikel rustig doorlezen.

Welke daktypes bieden wij aan?

In het assortiment van Verandaci maken we gebruik van twee verschillende materialen voor het dak, namelijk veiligheidsglas, en polycarbonaat. Iedere variant heeft twee kleur opties, namelijk helder en opaal.

Gelaagd veiligheidsglas (4.4.2.)

Een dak van gelaagd veiligheidsglas geeft de ruimte onder de overkapping een nog ruimtelijkere uitstraling, en zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht. Echter omdat het glas geen licht of warmte tegenhoudt, kan de temperatuur hoger oplopen dan bij een constructie met een polycarbonaat dak. Hierom adviseren wij het gebruik van een zonwering in combinatie met een glazen dak.

Polycarbonaat 16mm met X-structuur

Verder biedt Verandaci constructies aan met een polycarbonaat dak, welke verkrijgbaar is in 3 varianten. Ieder variant heeft zijn eigen kleur, licht, en warmtedoorlating. De voordelen van Polycarbonaat zijn dat het stevig, flexibel en licht is. Hierdoor is uit uiterst eenvoudig om te monteren, en zeer geschikt voor grote overspanningen. En daarnaast is het een voordeliger alternatief voor een constructie met een glazen dak en zonwering.

Zoals u kunt lezen, is er van alles mogelijk wat betreft dakmateriaal. De vraag is en blijft, wat past het beste voor uw situatie, en wat bent u bereid te investeren in uw droomproject. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies van één van onze deskundige medewerkers? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Inloggen B2B

Hier kunt u inloggen als u een b2b partner van Verandaci bent. Heeft u nog geen account? Deze kunt u hier aanmaken.