Glazen schuifwand

Allure voor iedere tuin met een glazen schuifwand

Wil jij ondanks wind en regen kunnen genieten van jouw overkapping?  Met de glazen schuifwanden van Verandaci scherm jij jouw overkapping eenvoudig af, waardoor je niet meer afhankelijk bent van het weer.

De glazen schuifwanden van Verandaci bestaan uit meerdere panelen met ieder een eigen rail waar ze met het gebruik van polyamide wielen soepel open en dicht schuiven. De glaspanelen overlappen elkaar iedere keer +/- 5 centimeter, en met het gebruik van tochtstrips bent u verzekerd van het feit dat u wind en waterdicht kunt genieten. Alle glaspanelen zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen, hierdoor behoudt u ook nog eens alle flexibiliteit.

Materiaal

De glazen schuifwanden van Verandaci bestaan uit meerdere glaspanelen die individueel van elkaar te bedienen zijn. Het soort glas dat wordt gebruikt is gehard glas (veiligheidsglas) met een dikte van 10mm. Veiligheidsglas staat er om bekend dat het vele malen sterker is dan normaal glas, en vrijwel niet kapot te krijgen. Mocht dit toch gebeuren valt het glas in duizenden kleine stukjes uit elkaar, in plaats van grote glasscherven zoals normaal glas. Onderaan de glaspanelen vindt u een CE-markering, wat betekent dat de glazen voldoen aan de Europese bouwnormen. Het complete pakket wordt geleverd met alle bijbehorende profielen zoals; bovengeleider, onderrail, U-profielen, glasprofielen met polyamide wielen, tochtstrips en handvaten. De bijgeleverde profielen zijn gemaakt van hoogwaardig 6063-T6 aluminium, en zijn gepoedercoat met een Qualicoat keurmerk.

Kleuren

Wat betreft kleuren heeft u de keuze uit Antraciet RAL7016, Cremewit RAL9001, en Zwart RAL9005. Alle kleuren zijn gelijkwaardig in prijs, en toepasbaarheid. Over het algemeen kiest men de kleur die het meest past bij de overkapping. Indien het onder een houten afdak wordt geplaatst, kunt u een referentie nemen aan de kozijnen.

Fundering

Indien er een glazen schuifwand geplaatst moet worden adviseert Verandaci een sterke fundering die waterpas moet liggen. Ligt er nog geen fundering?
Dan heeft u de volgende mogelijkheden:

Afmetingen

De breedtematen van de glazen schuifwanden verschilt van 2400mm tot maximaal 6000mm en zijn gemakkelijk in te korten. Hiervoor zijn de systemen verkrijgbaar van een 3-rail systeem tot en met een 6-rail systeem. De hoeveelheid rails staan gelijk aan de hoeveelheid glaspanelen die u nodig zult hebben.
De railsystemen worden geleverd in volgende afmetingen:

Hoogte

De hoogtematen van de glazen schuifwanden verschilt van 1900mm tot en met 2500mm. Alle hoogtes van de railsystemen wordt berekend inclusief bovengeleider, onderrail en glasprofiel. U hoeft enkel de afmeting op te nemen van vloer, tot bovenkant systeem.

Heeft u een maat wat hierbuiten valt, biedt Verandaci de service om het benodigde glas op maat te laten maken.

Glazen schuifwand
Voorbeelden

Inloggen B2B

Hier kunt u inloggen als u een b2b partner van Verandaci bent. Heeft u nog geen account? Deze kunt u hier aanmaken.