Voor overkapping en tuinkamer

Groothandel

Verandaci is uw vertrouwde partner voor hoogwaardige overkappingen, glazen schuifwanden, tuinkamers en zonwering, is al meer dan 15 jaar een toonaangevende leverancier van kwalitatieve materialen. Als een van de grootste aanbieders in Nederland streven wij naar kwaliteit, duurzaamheid en klantvriendelijkheid.

Als professionele partner bieden wij groothandelsprijzen aan voor onze zakelijke klanten. Maak vandaag nog een groothandelaccount aan en profiteer van exclusieve voordelen, waaronder speciale kortingen, toegewijde ondersteuning en snelle levering. Bij Verandaci begrijpen we de unieke behoeften van groothandelklanten en streven ernaar om een samenwerking op te bouwen die uw bedrijf vooruit helpt.

Wij nodigen u uit om dealer te worden en te profiteren van een waardevolle en duurzame investering. Wij garanderen niet alleen de beste materialen en kwaliteit, maar ook een vaste lage prijs. Ons team staat altijd klaar om u te ondersteunen, of het nu via de whatsapp functie, telefoon of e-mail is. Ontdek het uitgebreide assortiment van Verandaci Groothandel en transformeer uw buitenruimte in een oase van comfort en stijl, waar klanten seizoen na seizoen van zullen genieten.

Account aanmaken

Registreer uw account

Inloggen B2B

Hier kunt u inloggen als u een b2b partner van Verandaci bent. Heeft u nog geen account? Deze kunt u hier aanmaken.