Overkapping

Design met klasse met onze overkappingen

De Verandaci overkapping is een stijlvolle aanvulling die in iedere tuin past. Als compact buitenverblijf in een stadstuin, maar ook helemaal op zijn plek als elegante aanvulling aan een landelijke tuin, of als sfeervolle loungeruimte. De bijzonder strakke basisvorm met verticale lijnen benadrukken de mooie plek, maar leiden niet af van de schoonheid van de tuin eromheen. Net als alle andere producten van Verandaci wordt alles geheel op maat gemaakt.

Kiest u voor een Verandaci overkapping? Dan komen wij het gemaakte ontwerp bij jou op locatie inmeten. Zo bent u verzekerd van het feit dat iedere centimeter optimaal wordt benut. Hierdoor kunt u onbezorgd genieten van een perfect passend product zonder onverwachte kosten achteraf.

​Aluminium en poedercoating
Veiligheid staat bij Verandaci op nummer 1 als het gaat om kernwaarde. Dit is de reden dat wij hebben gekozen voor het aluminiumtype 6063-T6 aluminium wat wordt gebruikt in de constructiebouw. Dit is 25% sterker dan het 6060-T6 aluminium, wat normaal wordt gebruikt in de verandabouw.  Bovendien is aluminum een zeer onderhoudsarm, en duurzaam materiaal waardoor u bent verzekerd dat de constructie een leven lang mee zal gaan. Doormiddel van de poedercoating met Qualicoat keurmerk zal de kleur niet aangetast worden door de UV-straling van de zon.
Duurzame constructie

Dankzij jarenlange productontwikkeling hebben we verbeterpunten aangebracht op de punten waarvan wij het meeste draagcapaciteit verwachten. Hierdoor kunnen onze constructies een draaglast aan van 100KG per vierkante meter. Alle materialen die worden gebruikt zijn CE gekeurd, en voldoen aan alle Europese bouwnormen. Dat wil zeggen dat ze zelfs bestand zijn tegen windkrachten en aardbevingen.

Dakmateriaal

Bij Verandaci heeft u keuze uit een polycarbonaat dak, of een glazen dak voor uw overkapping. In het onderstaande overzicht treft u de eigenschappen van de verschillende variaties.

Glazen dak
Polycarbonaat dak

Gebruik onze configurator

En pas aan naar uw situatie!

Overkappingen
Voorbeelden

Inloggen B2B

Hier kunt u inloggen als u een b2b partner van Verandaci bent. Heeft u nog geen account? Deze kunt u hier aanmaken.