Waarom een tuinkamer?

Waarom u een tuinkamer nodig heeft in de tuin? Omdat realiseren van een tuinkamer één van de beste investeringen is die je kunt maken aan je huis. Naast een heleboel praktische voordelen, zorgt een tuinkamer voor een compleet andere uitstraling in je tuin. De extra woonruimte die het oplevert ten opzichte van de investering is zeer rendabel. Bent u nog niet overtuigd? Dan hebben we hier 4 voordelen opgesomd.

  1. Met een tuinkamer geniet u tijdens alle weeromstandigheden.

Van een tuinkamer heb je alle seizoenen plezier. Al helemaal wanneer je voorzien bent van alle opties die we bieden. Zo zit je in de herft, lente, zomer en winter beschut tegen de buitenelementen. Zo maken mensen gebruik van de zonwering in de zomer om een lekker plekje in de schaduw te creëren. Waarna in de winter men gebruik maakt van een heater of een airco die tevens kan verwarmen zodat u aangenaam kunt vertoeven in uw tuinkamer.

  1. Creëer extra woonruimte voor een rendabele prijs.

Wanneer u kiest voor een overkapping in combinatie met zijwanden en glazen schuifwanden, tellen deze vierkante meters als woon/leef ruimte. Hoe u deze ruimte benut is helemaal aan u. Als bijkeuken, een thuiskantoor, of gewoon als loungeruimte, de keuze’s zijn eindeloos. U bedenkt het, wij realiseren het.

  1. Bescherming van uw tuinmeubelen.

De UV-stralen hebben niet alleen effect op onze huid, maar ook op de tuinmeubelen die hieraan worden blootgesteld. Door de zon verkleuren ze sneller, waardoor de levensduur lager zal zijn dan normale meubels. Hiernaast hebben regen, en sneeuw ook een negatief effect op de meubels. Doormiddel van een beschutting tegen de elementen zullen de tuinmeubelen veilig staan, en langer meegaan. Zo kunnen ze het hele jaar door buiten blijven staan zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken.

  1. Een rendabele investering voor uw huis.

Zoals eerder aangegeven is een tuinkamer een uitermate goede investering. Niet alleen vanwege de leefruimte, maar ook omdat het een positief effect heeft op de uitstraling van huis en tuin. Dat betekent dat de waarde toeneemt! Omdat maatwerk inbegrepen is in al onze producten, bent u verzekerd van deze luxe.

Wilt u meer inspiratie opdoen? Kom langs in onze showroom, of neem contact op met één van onze deskundige adviseurs voor een vrijblijvende afspraak.

Inloggen B2B

Hier kunt u inloggen als u een b2b partner van Verandaci bent. Heeft u nog geen account? Deze kunt u hier aanmaken.